PROFILE LAMELARE - DLH ROMANIA
16835
page-template-default,page,page-id-16835,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

PROFILE LAMELARE

PROFILE LAMELARE

Oferim grinzi lamelare care vor îndeplini cerințele celor mai pretențioși clienți care sunt în căutarea materialelor populare în piață (meranti, stejar, pin) sau care vor să iasă în evidență prin folosirea unor specii avangardiste precum bintangor sau meranti alb.

Clienților pentru care garanția că lemnul provine din surse certificate este importantă le oferim atât specii exotice (meranti) cât și locale (pin). Certificarea FSC garantează că toate cerințele unui management rațional al pădurii au fost îndeplinite.

Punem la dispoziția clienților noștri o gamă variată de specii, profile și calități. Produsul cel mai popular – profilul de meranti – este oferit în 4 clase de calitate: ”Industrial” este foarte avantajos la preț, ”Standard” reprezintă compromisul dintre calitate și preț, popularul ”450+” și ”Prime” care provine din aceeași bușteni. O asemenea clasificare permite alegere calității fiecărei comenzi. Încurajăm pe toți cei interesați să se familiarizeze cu oferta noastră iar daca printre produsele oferite nu se regăsesc speciile sau dimensiunile necesare vă rugăm să ne contactați.

STEJAR AMERICAN

Produs în Uniunea Europeană. Profil lamelar lipit cu 3 sau 4 straturi de adeziv rezistent la apă, în concordanță cu norma DIN EN 204 D4.

MERANTI ROSU

Produs în Indonezia / Malaezia. Profil lamelar lipit cu 3 sau 4 straturi de adeziv rezistent la apă, în concordanță cu norma DIN EN 204 D4.

PIN

Produs în Polonia. Profil lamelar lipit cu 3 sau 4 straturi de adeziv rezistent la apă, în concordanță cu norma DIN EN 204 D4.

LARICE SIBERIAN

Produs în Asia. Profil lamelar lipit cu 3 straturi de adeziv rezistent la apă, în concordanță cu norma DIN EN 204 D4.