FATADE - DLH ROMANIA
16804
page-template-default,page,page-id-16804,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

FATADE

FAȚADE DE DIN LEMN

DLH vă oferă lambriuri din lemn pentru placări din specii exotice sau temperate atent selecționate pe baza durabilității și valorii estetice. Vă oferim lemn de Cedru roșu, Meranti, Tatajuba, Molid scandinav sau Larice siberian. Această selecție permite beneficiarului de fațadă din lemn să se bucure timp îndelungat de valoarea ei practică și estetică ridicată. Majoritatea acestor specii sunt disponibile și sub formă de lamele pentru sisteme de terase exterioare, permițând armonizarea aspectului clădirilor cu spațiul înconjurător.

Alegeți produsul dvs.

(Lat. Thuja plicata), provine din nordul coastei pacifice a Americii de Nord. Lemnul se caracterizează printr-o stabilitate dimensională foarte ridicată și oferă o izolare termică excepțională.

(Lat. Shorea spp.), specie originară din Asia de Sud și SudEst. Lemnul are culori de la gri-maroniu deschis până la brun-roșcat închis. Fațadele placate cu Meranti trebuie conservate cu substanțe chimice.

(Lat. Picea abies) reprezintă principala specie de lemn în Europa. Prezintă o culoare deschisă cu o ușoară tentă gălbuie, denumită adesea lemn alb. Lemnul folosit la exterior necesită impregnare cu substanțe chimice de conservare.

(Lat. Larix sibirica) se întâlnește în regiunile de nord-est ale Asiei și Europei. Lemnul este foarte rezistent la condițiile atmosferice și la acțiunea ciupercilor. Paleta de culori cuprinde nuanțe de la galben-auriu până la maroroșcat.

O instalare corespunzătoare a fațadei din lemn va determina durabilitatea acesteia precum și estetica clădirii și a vecinătăților. De aceea, înainte de montare, este recomandat să se consulte principiile de bază formulate de producătorii elementelor de fațade care au o vastă experiență.